Outstanding ideas

VNDesign

Köszöntő

2015. április 09. - Papirrozmar

Szeretettel köszöntjük minden kedves barátunkat és követőnket blogunkon, ahol hírekkel, interjúkkal, színes-szagos érdekességekkel várunk Benneteket! :)

Rólunk

2007 - a kezdet, 2014 - a megújulás éve a Silhouette Consulting Kft.életében. A hátunk mögött hagyott hét év alatt sokat változott a világ és benne mi is. Minden, ami körülvesz minket egyre gyorsabb lesz. Szinte minden, amit ismerünk, napról napra változik. Ebben a már-már kiismerhetetlen rohanásban jó, ha találhatunk egy biztos pontot, egy megbízható partnert és mi ez a pont, ez a partner szeretnénk lenni. A Silhouette Kft. felkészültsége és szakmai tapasztalata garancia minden partnerünk felé, hogy együttműködésünk eredményeként könnyedséget, játékosságot és színt vigyünk a mindennapokba. A megvalósított több száz rendezvény és projekt sikere és a számos elégedett ügyfél visszajelzése, megerősített minket abban, hogy az elmúlt évek munkája a sok kihívás ellenére, vagy talán éppen ezek miatt hasznos volt, és mindenképpen olyan munka, amit folytatni szeretnénk.

2014-től új területen is támogatni kívánjuk partnereinket. Az általuk már megszokott minőségre pedig az újonnan létrehozott marketing csapatunk által nyújtott szolgáltatások magas színvonala a garancia. A marketing és a rendezvényszervezés így a jövőben egymást támogatva szolgálja majd ügyfeleink igényeit.

 Szeretettel,

Silhouette Consulting Kft.
http://silhouetteconsulting.hu/ 

logo_silouette_1.png

süti beállítások módosítása